Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ceny usług webmasterskich
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
zerok
Witam.

Dostałem zlecenie wykonania na istniejąca już stronę (php + mysql) dwóch dość obszernych formularzy (dla osób fizycznych oraz przedsiębiorców) przez które klienci mogą prosić o pomoc w uzyskaniu dofinansowania UE.
Wszystko byłoby bardzo łatwe gdyby nie wymóg UE o ochronie danych osobowych, czyli to co wpisze klient nie może być wysłane na e-mail tylko zapisane w bazie danych i poprzez stronę odczytanie ich przez tą instytucję.

Więc moje zadanie wykonałem następująco:

- stworzyłem dwa formularze (fizyczni i przedsiębiorcy) na osobnych stronach w istniejącym już cmsie
- wykonałem skrypt php przesyłający dane z formularza do bazy danych
- wykonałem prosty panel administratora(php) gdzie można ujrzeć wysłane dane z obu formularzy oraz zarządzać nimi (usunięcie wpisu)
- wykonałem system zabezpieczenia przed ujrzeniem tych danych przez nieupoważnioną osobę (login + hasło) oparty na php
- automatycznie o każdym wysłanym nowym zgłoszeniu zostaje wysłane e-mail pod wskazany adres informujący o tym

I teraz moje pytanie jest najważniejsze, jako że nie mam pojęcia o cenach usług i jest to moja pierwsza styczność z tym, chciałbym się dowiedzieć ile mogę sobie zażyczyć za takie coś, na razie nie jestem w stanie powiedzieć nawet przybliżonej kwoty. Proszę Was drodzy webmasterzy o pomoc !

Pozdrawiam!
pyro
najpierw cos wycen zanim sie za to wezmiesz, a cene mozesz zrobic na podstawie ile nad tym godzin pracowales i ile chcesz na gozine, czyli praca * godziny
webdice
Nie prowadzimy wycen. Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.