Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: sprycairze.pl pytanie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
marcin0077
Witam

Czy wie może ktoś na jakim skrycie jest serwis spryciarze.pl?

Pozdrawiam
witko2006
Z tego co słyszałem - Joomla
Kildyt
Joomla? To żart? Nawet nie trzeba być specjalistą, żeby stwierdzić, ze to na pewno nie joomla.

Jak dla mnie jest to ich własny cms.
mike
A żebyś się ~Kildyt nie zdziwił tongue.gif
spryciarze.pl faktycznie stało przez długi czas na Joomla! Dopiero po wygraniu konkursu organizowanego przez barcamp.pl i zdobyciu inwestora przeszli na autorskie rozwiązania.
Dumbo
Zgadzam Się z Kildyt To jest ich własny css Mam kontakt z administratorem serwisu

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Speedy
Cytat(Dumbo @ 22.11.2008, 11:07:09 ) *
Zgadzam Się z Kildyt To jest ich własny css Mam kontakt z administratorem serwisu

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No no no, własny css - szacunek ;-).
phpion
Cytat(Speedy @ 22.11.2008, 15:35:20 ) *
No no no, własny css - szacunek ;-).

laugh.gif rozłożyłeś mnie tym na łopatki haha.gif
Brawo za spostrzegawczość thumbsupsmileyanim.gif
mike
Poważna sprawa. CSS mogą mieć własny ale samemu skroić HTML to już wyczyn.
Nie macie informacji czy też HTML jest ich?
woj_tas
Całkiem niedawno byli na cake-u. Po adresach stron i formularzach widać, że albo są dalej albo przejeli tylko konwencje nazewnictwa.
lectric
hmm, czy ktoś mi może powiedzieć odnośnie szaty graficznej ? w jakim programie była wykonana snitch.gif
Speedy
Cytat(lectric @ 22.11.2008, 18:02:21 ) *
hmm, czy ktoś mi może powiedzieć odnośnie szaty graficznej ? w jakim programie była wykonana snitch.gif

Nie wiem. Może w paincie? ;-).
Przecież ta grafika to żadna rewelacja. Jest standardowa i szablonowa. Takie coś można wykonać w pierwszym lepszym edytorze. Btw. Skąd my to mamy wiedzieć? Autorów zapytaj tongue.gif
Moli
Speedy chyba nie zrozumiałeś autora postu na który odpowiedziałeś smile.gif
bim2
Moli, to wytłumacz co autor miał na myśli, bo zrozumiałem dokładnie to samo co Speedy. smile.gif
sztosz
No bo to pytanie delikatnie ocieka ironią snitch.gif O to chodzi snitch.gif
Moli
No nareszcie, a myślałem już że to ja źle zrozumiałem i autor stoi przed życiowym dylematem naprawdę biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.