Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][HTML]zagubiony
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
kuleer
Witam mam jak dla mnie ogromny problem. Przypadkiem znalazlem w internecie kurs html dla zielonych. Przeczytałem go bardzo dokładnie i nawet mi sie to spodobalo. postanowilem napisac swoja strone(korzystam z EdHTML). nie mialem z tym wiekszych problemow poniewaz wszystkie kody kopiowalem sobie z poradnika i w poszczegolnych miejscach tylko sobie wpisywalem to co chcialbym zeby znajdowalo sie na mojej stronie (linki, loga, odnosniki i cale mnostwo rzeczy). W programie graficznym zrobilem sobie nawet strone glowna. Zapisalem ja na serwerze ftp itd. Wszystko w porzadku do czasu. Chcialem zeby trzeba bylo na moja strone sie zarejestrowac zanim sie obejrzy co na niej jest i wyczytalem ze najlepiej do tego uzyc php fusion bo to on oferuje taka mozliwosc. Zainstalowalem go i co? teraz gdy w przegladarce wpisuje adres mojej strony wyskakuje mi panel administracyjny programu php fusion i cale jego menu. Po tej stronie glownej nad ktora tak sie meczylem nie ma tam sladu. Jak dla mnie jest to bardzo porabany program i nie potrafie sie nim poslugiwac mimo ze posiadam do niego poradnik. W dalszym ciągu chciałby korzystać z EdHTML ale zalezy mi na rejestracji na mojej stronie. Czy ktos jest w stanie pomoc mi w tym wszystkim dojsc do ladu? Prosze o dokladna podpowiedz co powinienem teraz zrobic bez uzywania jakiegos specjalistycznego jezyka bo i tak nie skumam. jezeli nie chcesz mi pomoc to po prostu nie wypisuj w tym watku swoich glupich uwag. pamietaj ze Ty tez kiedys zaczynales.
batman
Witamy na forum.
Też kiedyś zaczynałem. Ale zanim zadałem pytanie na forum, użyłem wyszukiwarki.
Edytor
Kursy
Ksiązki

Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.