kuleer
7.12.2008, 12:25:34
Witam mam jak dla mnie ogromny problem. Przypadkiem znalazlem w internecie kurs html dla zielonych. Przeczytałem go bardzo dokładnie i nawet mi sie to spodobalo. postanowilem napisac swoja strone(korzystam z EdHTML). nie mialem z tym wiekszych problemow poniewaz wszystkie kody kopiowalem sobie z poradnika i w poszczegolnych miejscach tylko sobie wpisywalem to co chcialbym zeby znajdowalo sie na mojej stronie (linki, loga, odnosniki i cale mnostwo rzeczy). W programie graficznym zrobilem sobie nawet strone glowna. Zapisalem ja na serwerze ftp itd. Wszystko w porzadku do czasu. Chcialem zeby trzeba bylo na moja strone sie zarejestrowac zanim sie obejrzy co na niej jest i wyczytalem ze najlepiej do tego uzyc php fusion bo to on oferuje taka mozliwosc. Zainstalowalem go i co? teraz gdy w przegladarce wpisuje adres mojej strony wyskakuje mi panel administracyjny programu php fusion i cale jego menu. Po tej stronie glownej nad ktora tak sie meczylem nie ma tam sladu. Jak dla mnie jest to bardzo porabany program i nie potrafie sie nim poslugiwac mimo ze posiadam do niego poradnik. W dalszym ciągu chciałby korzystać z EdHTML ale zalezy mi na rejestracji na mojej stronie. Czy ktos jest w stanie pomoc mi w tym wszystkim dojsc do ladu? Prosze o dokladna podpowiedz co powinienem teraz zrobic bez uzywania jakiegos specjalistycznego jezyka bo i tak nie skumam. jezeli nie chcesz mi pomoc to po prostu nie wypisuj w tym watku swoich glupich uwag. pamietaj ze Ty tez kiedys zaczynales.
batman
7.12.2008, 12:31:33
Witamy na forum.
Też kiedyś zaczynałem. Ale zanim zadałem pytanie na forum, użyłem wyszukiwarki.
EdytorKursyKsiązkiZamykam.