<style type="text/css"> <!-- body { background-color: #999999; } --> </style><?php if (!nick || !trasa || !termin || !person || !children || !car || !przyczepa || !phone || !mail || !temat || !tresc) { exit; } $wiadomosc = "Imie: ".$_POST['nick']." "Trasa: ".$_POST['trasa']." "Termin: ".$_POST['termin']." "Liczba doroslych: ".$_POST['person']." "Liczba dzieci i wiek: ".$_POST['children']." "Marka samochodu i wymiary: ".$_POST['car']." "Przyczepa i wymiary: ".$_POST['przyczepa']." "Telefon kontaktowy: ".$_POST['phone']." Tresc: ".$_POST['tresc']." "; mail ("[email="promar.leszno@interia.pl"]promar.leszno@interia.pl[/email]", $tematyka, $wiadomosc ); echo "Dziekujemy za wysłanie do nas wiadomości,"; echo "<ul><ul />"; echo "<strong>".$nick."</strong><ul />"; echo "<strong>".$trasa."</strong><ul />"; echo "<strong>".$termin."</strong><ul />"; echo "<strong>".$person."</strong><ul />"; echo "<strong>".$children."</strong><ul />"; echo "<strong>".$car."</strong><ul />"; echo "<strong>".$przyczepa."</strong><ul />"; echo "<strong>".$phone."</strong><ul />"; echo "<strong>".$temat."</strong><ul />"; echo "<strong>".$mail."</strong><ul />"; echo "<strong>".$tresc."</strong><ul />"; ?>
Po naciśnięciu wyślij, pojawia się komunikat:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/promar/ftp/stronaastravellesznopl/formularz_prom/kodphp.php on line 17
Proszę o pomoc. Jestem "przedszkolakiem" w PHP i przyznaję, że powyższy kod jest rozbudowaną przeze mnie wersją kodu z czterema polami. Co zrobiłam źle??
Pozdrawiam.