dave666
11.01.2009, 20:25:37
Witam ma takie pytanie nie wiem jak to zrobić a raczej od czego zacząć
mamy sobie stronę i zakładkę ekipa w której mamy tak
uzytkownik zenek
uzytkownik krzysio
Uzytkownik adaś
i teraz tak są miniaturki zdjeć nad napisem imienia po kliknięciu na miniaturkę przekieruje nas na strone o danym uzytkowniku jak cos takiego zrobić zeby nie robic kilka stron tylko jedną i ona gnerowała to co jest napisane
moze byc na bazie danych mysql
_Martin_
11.01.2009, 20:30:47
PROSTE
<?php
switch ($_GET['cmd'])
{
case 'zenek':
{
Tresc zenka
}
case default:
{
to co bedzie na stronie glównej
}
A
link do zenka to np www
.costam
.pl
/ekipa
.php
&cmd
=zenek
}
?>
dave666
11.01.2009, 20:35:13
Super tylko ja chciałbym to z formularza dodawać formularz napisze sam
tylko chodzi o to ze mam formularz wpsuje tam sobie dane uzytkownika i bedą pokazywane tak jak napisal _Martin_
_Martin_
11.01.2009, 20:42:19
He troche przynajmniej ja nie rozumiem

zgubiłem się w tym co chcesz zrobić
dave666
11.01.2009, 20:48:52
jako administrator jakiejś strony mam sobie zakladkę dodaj uzytkownika
w niej mam formularz z danymi po wypełneniu pól zotają dodane do bazy danych i pokazują sie na stronie ekipa.php
w takiej postaci miniaturka a po nią napis nazwa usera po kliknięciu na miniaturkę przekeiruje nas do opisu całego na głownej stronie bedzie widac tylko same miniaturki zdjec z nikiem nic wiecej dopiero po kliknieciu na miniatureke pokaze nam wszystkie informacje tylko chodzi mi zeby to wszystko było na jednej stronie zeby nie tworzyć kilku podstron np: z userami
_Martin_
11.01.2009, 22:20:23
To znaczy, tak jak mówie
switch ($_GET['cmd'])
{
case 'zenek':
{
Tresc zenka
}....
To jedna strona np ta ekipa.php a potem &cmd="TUTAJ TE DZIAŁ"
1 PLIK = WIELE STRON
bartg
11.01.2009, 22:22:31
Tu raczej gotowca nei dostaniesz. Musisz sam sobie takowy PA napisać i odpowiedni moduł
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.