Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]ekipa
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
dave666
Witam ma takie pytanie nie wiem jak to zrobić a raczej od czego zacząć

mamy sobie stronę i zakładkę ekipa w której mamy tak

uzytkownik zenek

uzytkownik krzysio

Uzytkownik adaś

i teraz tak są miniaturki zdjeć nad napisem imienia po kliknięciu na miniaturkę przekieruje nas na strone o danym uzytkowniku jak cos takiego zrobić zeby nie robic kilka stron tylko jedną i ona gnerowała to co jest napisane
moze byc na bazie danych mysql
_Martin_
PROSTE

1. <?php
  2. switch ($_GET['cmd'])
  3. {
  4.    case 'zenek':
  5.    {
  6. Tresc zenka
  7. }
  8.  
  9. case default:
  10. {
  11. to co bedzie na stronie glównej
  12. }
  13.  
  14. A link do zenka to np www.costam.pl/ekipa.php&cmd=zenek
  15.  
  16.  
  17. }
  18. ?>
dave666
Super tylko ja chciałbym to z formularza dodawać formularz napisze sam
tylko chodzi o to ze mam formularz wpsuje tam sobie dane uzytkownika i bedą pokazywane tak jak napisal _Martin_
_Martin_
He troche przynajmniej ja nie rozumiem smile.gif zgubiłem się w tym co chcesz zrobić
dave666
jako administrator jakiejś strony mam sobie zakladkę dodaj uzytkownika

w niej mam formularz z danymi po wypełneniu pól zotają dodane do bazy danych i pokazują sie na stronie ekipa.php

w takiej postaci miniaturka a po nią napis nazwa usera po kliknięciu na miniaturkę przekeiruje nas do opisu całego na głownej stronie bedzie widac tylko same miniaturki zdjec z nikiem nic wiecej dopiero po kliknieciu na miniatureke pokaze nam wszystkie informacje tylko chodzi mi zeby to wszystko było na jednej stronie zeby nie tworzyć kilku podstron np: z userami
_Martin_
To znaczy, tak jak mówie
switch ($_GET['cmd'])
{
case 'zenek':
{
Tresc zenka
}....

To jedna strona np ta ekipa.php a potem &cmd="TUTAJ TE DZIAŁ"
1 PLIK = WIELE STRON
bartg
Tu raczej gotowca nei dostaniesz. Musisz sam sobie takowy PA napisać i odpowiedni moduł smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.