Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Instalator Photo Gallery na Windows XP
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
phpion
Witam,
na komputerze mojej Narzeczonej ostatnio wyskakuje bardzo wkurzający badziew. Otóż podczas uruchomienia komputera pojawia się (i próbuje uruchomić) instalator jakiegoś Photo Gallery. Szukałem w internecie porad jak się tego pozbyć ale nazwa programu jest dość ogólna, a wszystko co znalazłem okazało się nieskuteczne. Miał ktoś z was podobną przypadłość? Skąd to ustrojstwo się wzięło i jak się tego gada pozbyć?
Pozdrawiam,
pion

PS: System to Windows XP.
dr_bonzo
Sprubuj zlokaizowac instalke na dysku (men. zadan) a we wlasciwosciach MOZE bedzie tworca softu wpisany
piotrooo89
pokombinować coś w msconfig? i spróbować gada na chama ubić? próbowałeś?
phpion
Nie chodzi mi o jednorazowe ubicie gada bo w ten sposób problem jest rozwiązywanych do tej pory. Jednak jest to bardzo upierdliwe, że przy każdym uruchomieniu komputera trzeba z nim powalczyć. Chcemy to po prostu wywalić w diabły!
pyro
Cytat(phpion @ 16.01.2009, 21:58:24 ) *
Nie chodzi mi o jednorazowe ubicie gada bo w ten sposób problem jest rozwiązywanych do tej pory. Jednak jest to bardzo upierdliwe, że przy każdym uruchomieniu komputera trzeba z nim powalczyć. Chcemy to po prostu wywalić w diabły!

Brzmi znajomo... Próbowałeś a-squared HijackFree?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.