Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Wolontariat][PHP,JS,AJAX] Współpraca przy tworzeniu gry online.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
nieznajomy
Witam

Na początku chciałbym zaznaczyć, że jestem osobą bardzo początkującą w tych sprawach.

Poszukuję osób chętnych do stworzenia managera koszykówki online. Chodzi mi o osoby, które potrafiłyby od zera wszystko zrobić. Ja niestety na razie nie mógłbym zbytnio pomagać w tworzeniu, gdyż moje umiejętności na to nie pozwalają. Ja zająłbym się sprawami organizacyjnymi.
Jako "zapłatę" oferuję:
-możliwość zrobienia czegoś dla świata
-duma ze swojego "dziecka"
-pozytywne spożytkowanie wolnego czasu
tikky
Czyli ty nie potrzebujesz osób do współpracy tylko ludzi, którzy Ci ją napiszą od zera.  sciana.gif

Jeśli takowych znajdzieszto gratuluje, daj mi wtedy znać chętnie też im coś zlecę.

Rozumiem, że oprócz tego, że nie znasz się na php, programowaniu, javascripcie, ajaxie, algorytmach i ogólnych zasadach tworzenia gier masz jakiś plan. Wiesz ile to potrwa roboczogodzin, masz jakiś ogólny zarys, podział na ludzi, menadżera projektu, pomysł na reklamę, ewentualną sprzedaż domenę, zrobiłeś badania rynku. Nie mylę się, prawda?
webdice
Przenoszę do działu Giełda ofert / Poszukuję oraz usuwam zbędne posty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.