Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]phpMailer nie działa na yoyo.pl
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
gcdreak
Witam!
Na mojej stronie na yoyo.pl przy wysyłaniu wiadomości wywala coś takiego:
Kod
[b]Parse error[/b]:  syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in [b]/var/www/moja/strona/phpMailer/class.phpmailer.php[/b] on line [b]45[/b]

Wszystkie pliki mam z roższeżeniem *.php. U mnie na localhost wszystko dobrze działa.
Co mam poprawić?
Hectic
Jesteś pewien, że masz takie samy pliki na localhost? Bo moim zdaniem jest to błąd składni lecz nieomylny nie jestem. Daj tutaj linie od 40 do 50 pliku class.phpmailer.php
gcdreak
Kod
  /**
   * Email priority (1 = High, 3 = Normal, 5 = low).
   * @var int
   */
  public $Priority          = 3;

/**
   * Sets the CharSet of the message.
   * @var string
   */

Linia nr 45: public $Priority = 3;
Pliki na localhost'cie i na serwerze są na 100% takie same.
baxik20
a u mnie na cba.pl wyskakuje "Language string failed to load: connect_host"
gdzie hostem jest poczta na onecie
na lokalnym kompie jest ok

prosze o pomoc smile.gif
nospor
@gcdreak odpalasz skrypt napisany w php5 pod php4 winksmiley.jpg
gcdreak
Tak, też myslałem, ale pozmieniałem moje pliki z *.php na *.php5 i wtedy wywalało inne błędy. Chyba, że jakoś inaczej mam coś zrobić?
W dalszym ciągu czekam na pomoc.
nospor
Cytat
i wtedy wywalało inne błędy

No to z laski swojej pokaz nam te bledy
Pamietaj ze phpmailer inlcuduje w sobie inne pliki, wiec jak pozmieniales nazwy plikow, to on moze juz ich nie znaleźć

ps: jest tez phpmailer napisany pod php4 - moze wiec z niego skorzystaj smile.gif
gcdreak
phpmailer na php4 także próbowałem --> bez pozytywnych efektów
nospor
kurcze.... mamy cie ciagle ciagnac za jezyk? Co to sa te niepozytywne efekty? jakies bledy?
gcdreak
Teraz zmieniłem rozszeżenia tych plików i wywala coś takiego:
Kod
[b]Warning[/b]:  fsockopen() [[url="http://www.mojastrona.yoyo.pl/function.fsockopen"]function.fsockopen[/url]]: unable to connect to smtp.gmail.com:587 (Connection refused) in [b]/var/www/sites/yoyo.pl/moja/strona/phpMailer/class.smtp.php[/b] on line [b]122[/b]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.