Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: System sprawdzania dostępności i rezerwacji pokoi. Kto pomoże?
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
najszerszy
Witam,

Mam nadzieję, że wybrałem dobrą kategorię. Jest to prośba o pomoc albo ogłoszenie.

Mam do zaprojektowania system który musi spełnić następujące zadania:

Strona publiczna
- pozwalać wybrać datę przybycia oraz liczbę nocy ze strony głównej
- sprawdzić i wyświetlić dostępne pokoje wraz z opisem i cenami
- umożliwić wybór liczby nocy oraz osób w każdym z tych pokojów
- wyświetlić formularz rezerwacji wraz z opcjami płatności
- wpisać dane do bazy jako niepotwierdzone do momentu dokonania płatności
- po dokonaniu płatności (paypal) zmienić status zamówienia na potwierdzone i wysłać emaile z potwierdzeniem rezerwacji

Będę miał również osobną sekcję na której użytkownik będzie mógł zobaczyć pełną listę pokoi wraz z opisami i cenami i chciałbym aby miał możliwość przejścia od razu do rezerwacji danego pokoju (tzn. zarezerwuj ten pokój teraz)

Strona administracyjna
- dodawać rezerwacje ręcznie
- usuwać / edytować rezerwacje
- przeglądać rezerwacje
- zmieniać status rezerwacji ręcznie (w przypadku płatności czekiem)

Wszelkie inne sugestie również mile widziane

Chciałbym aby system był możliwie prosty i łatwy w dostosowaniu do układu strony, bez zbędnych fajerwerków.

Czy znacie coś co mogłoby spełnić te oczekiwania?

CZY MOŻE KTOŚ Z WAS BY SIĘ PODJĄŁ ZAPROJEKTOWAĆ DLA MNIE COŚ TAKIEGO? ILE BY TO KOSZTOWAŁO?

Czekam na oferty
pozdrawiam
Michał

P.S. Chyba zapomniałem dodać, że skrypt powinien być oparty o php + mysql. Podepnę go pod własnego autorstwa CMS(obsługujący inne strony serwisu) nad którym obecnie pracuję. Niestety sam skrypt sprawdzania dostępności i rezerwacji narazie mnie przerasta. Proszę o przesyłanie ofert (temat aktualny dopóki go nie zamknę) Najciekawszą ofertę wybiorę w połowie marca. (na początku marca przygotuję dokładniejszy opis zadać skryptu)

Dziękuję za pomoc
memory
http://www.zlecenia.przez.net/ smile.gif tam ci pomoga, beda sie bic o oferte smile.gif

Z gotowych systemow ,chyba brak
ayeo
Przenoszę temat na Poszukuję.

Pozdrawiam!
itsme
Cytat(memory @ 22.02.2009, 20:19:32 ) *
http://www.zlecenia.przez.net/ smile.gif tam ci pomoga, beda sie bic o oferte smile.gif

Z gotowych systemow ,chyba brak

tu tez pomagaja ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.