Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nieoczekiwany błąd
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
ano
Cześć,

Postawiłem taką stronę niedawno: www.lo5.wroc.pl i ludzie zaczęli się skarżyć, że się nie da na nią wejść. Sprawdziłem pod IE i faktycznie coś on głupieje! Jak się chce wejść na stronę główną to niby że się wszystko normalnie ładuje, a po chwili pojawia się komunikat: http://bayimg.com/image/paobfaabi.jpg . Nigdy wcześniej się z czymś takim nie spotkałem i też nie mam pojęcia co może być problemem.
Oczywiście błąd pojawia się tylko pod IE, inne przeglądarki bez problemu wyświetlają stronę.
Jeżeli to coś zmienia, to strona jest postawiona na wordpress'ie.
Btw. validator nie może sobie uporać ze sprawdzeniem tej strony bo jest jakiś problem z kodowaniem znaków (też nie kumam o co chodzi winksmiley.jpg ) - może to powoduje wysypywanie się IE?

pozdrawiam, an0
Bart77
Wygląda na to, że IE nie chce gadać z AnyLinkiem. Po usunięciu poniższego strona się otwiera:

1. <script type="text/javascript">
  2. anylinkmenu.init("menuanchorclass")
ano
ou, fakt. Byłem pewien, że próbowałem to już usunąć ale widocznie musiałem to przeoczyć smile.gif
Bart77
Bywa winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.