Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zamykanie tematów
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
mrok
Dlaczego tak "ciekawe" tematy sa zamykane? Jeszcze z 3 dni dyskusji i nadawałoby sie to do działu humor winksmiley.jpg

http://forum.php.pl/index.php?showtopic=12...mp;#entry605558
dr_bonzo
Chyba po to zeby "ofiara" sie nie zalamala i nie rzucila programowania w pi... kąt.
pyro
Bo to nie forum humorystyczne i śmietnik tylko forum programistyczne. A jednym z takich ciekawych tematów jest chociażby ten, który właśnie czytasz sciana.gif
batman
Niestety nie zdążyłem zamknąć tego tematu. Zostałem wyprzedzony winksmiley.jpg

Autor, nie wiedzieć czemu, myślał, że wrzucając na forum 3 lub 4 długie na pół strony skrypty js, które były dodatkowo zakodowane, otrzyma odpowiedź, dlaczego jest błąd przy apostrofie numer 1528.
Pomijając fakt, że zachował się jak rozpieszczony bachor po bezstresowym wychowaniu, zabrakło podstaw komunikacji. Roszczeniowe posty oraz wrzucanie na pałę wszystkiego co wpadnie w rękę zawsze będzie tak traktowane.

Cytat
Chyba po to zeby "ofiara" sie nie zalamala i nie rzucila programowania w pi... kąt.
Jak dla mnie to może rzucić programowanie w kąt. Im mniej takich ludzi na forum, tym większy będzie jego poziom.
vokiel
Chyba trzeba po prostu ignorować w myśl zasady: "Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem."

Pozdrawiam
Pilsener
Ja tematy z cyklu "szukam skryptu" wywalałbym od razu z przekierowaniem na forum o szukaniu/wyszukiwarkach. Niestety dzisiaj rodzice rozpieszczają swoje dzieci i myśli taki, że wszystko mu się należy, dopiero potem dostaje kopa w d... i pokornieje, ale zdąży nakombinować i napsuć krwi niejednemu. Dlatego staram się nie współpracować z tymi (chyba, że każą, wtedy trudno), co ogłaszają się na ale-ego i co mają mniej niż 21 lat. Wyobrażacie sobie teraz współpracę z takim?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.