Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Panel logowania
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Cyja
Witam,
Chciałbym stworzyć na swojej stronie panel logowania. Jednak nie chcę, by był to panel logowania taki, że jeżeli nie zarejestrujesz się na stronie to nic na niej nie zobaczysz. Bardziej interesuje mnie coś takiego jak jest w radiach internetowych: ,,panel prezentera". Moj serwis niedługo prawdopodobnie stanie się stowarzyszeniem. Chciałbym, aby taki użytkownik, dostawał ode mnie jako administratora swoje hasło, login i mógł się logować. W profilu po zalogowaniu się widziałby wiadomości od administracji ( publiczne wiadomości, regulaminy stowarzyszenia itp, miał możliwośc głosowania itp). Trochę to przypomina te internetowe systemy studenckie. Jednak nie chce by było to aż tak bardzo rozbudowane. Chcę by był na stronie odnośnik do logowania się. Ale takie pola jak:

Login
Hasło

WIDOCZNE PO ZALOGOWANIU:
Imię i Nazwisko ( widoczne tylko po zarejestrowaniu)
Data urodzenia
Adres Zamieszkania/korespondencyjny
Funkcja
itp

Chciałbym jako administrator mieć oczywiście kontrole i możliwość nadawania praw administracyjnych innym użytkownikom. Czy jest to możliwe, jest gdzięś dostępny skrypt do tego? Proszę o pomoc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.