Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: <zdalna> poszukuję kodera do pocięcia strony
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
kwalejko
Witam,
poszukuję kodera do pocięcia strony. Bardzo proszę nie pisać osobom, które myślą że się znają na pracy i takich które chcą spróbować swoich sił. Jeśli na samym początku zobaczę, że taka osoba nie radzi, po prostu podziękuję.
Nie lubię słyszeć, że coś jest nie możliwe. Chociaż wysłucham uwagi i spostrzeżenia. Strona ma być zkodowana w xhtml pod wyszukiwarki IE +6, Mozillę, Safari i Operę. W każdej z nich ma wyglądać IDENTYCZNIE. Nie ukrywam, że do tej pory współpracowałem tylko z jedną osobą, która potrafi kodować (może na 50 które zgłosiły się).
Zainteresowane osoby bardzo proszę pisać na gg: 4143945
Osoby, które w najbliższym czasie planują gdzieś wyjechać, nie posiadają telefonu, skype i gg proszę nie pisać.
Pozdrawiam
Krzysztof
reetah
Cytat
wyszukiwarki IE +6, Mozillę, Safari i Operę
- pierwsze słyszę
Cytat
nie pisać osobom, które myślą że się znają na pracy
- prawie gramatycznie
Cytat
po prostu podziękuję
- Panu już podziękujemy sciana.gif
devnul
@reetah: Tobie chyba też podziękujemy, nie każdy musi znać się na kodowaniu, dlatego też właśnie między innymi po to jest ten dział na forum. Gratuluję pomysłowości żeby rejestrować się tylko po to żeby napisać tak głupi i nic nie wnoszący post. Swoją drogą ciekawe czy Ty znasz się na np. mechanice kwantowej na tyle żeby nie wygłupić się przed jakimś profesorem oblatanym w tej dziedzinie.
reetah
tyle że Ja nie rekrutuję profesorów na wydział fizyki kwantowej nie znając KOMPLETNIE podstaw tematu
pzdr
kwalejko
Brak słów... Jak mi się wydaje, to ty nie masz pojęcia o kodowaniu a chcesz zwyczajnie zabłysnąć na forum. Mieć swoje 5 minut.
reetah
tobie się wydaje, Ja stwierdzam fakty, tyle w temacie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.