erix: próbowałem

timeout mam 9000 (ze względu na dość duże analizy, które generują skrypty z sql'a), pamięć próbowałem zwiększyć do 1024 - nie pomogło. Tak jak wspomniałem wcześniej - wszystko banglało poprawnie do momentu zmiany php na 5
gcdreak: gdzie mam umieścić ten kawałek kodu? Nie bardzo mam pomysł na to, co może generować błąd. skrypt składa się z pętli, która wywołuje funkcję tworzącą kod o zadanych parametrach (ean,offsety względem krawędzi obrazka), która to z kolei wywołuje jeszcze funkcję rysującą kreseczki w kodzie kreskowym). Finalny efekt pracy jest taki, że ostatni kod który generuje(oczywiście nie ostatni, który powinien być wygenerowany, tylko 5 z 28) posiada napisy, ramkę dookoła i niepełną liczbę kresek po czym skrypt z pętlą leci dalej, nie tworząc już obrazka. Po 28 kodach obrazek jest zapisywany na dysk, tworzony jest nowy i historia sie powtarza, czyli generuje 4,5 z 28 kodów. W związku z tym obstawiam na jakiś problem z gd, tylko jaki...
P.S. Przy podglądzie źródła jpg'a nie widać na końcu jakichś linijek kodu w zrozumiałym języku typu warning..., error... , itp.