Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Połączyć wszystkie pliki .js w JEDEN wielki
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
AndyPSV
Paczka tu: http://rcdrugs.com/_done/js.zip
Prosilbym rowniez o wstawienie komentarzy tak zeby mozna bylo dodac/skasowac poszczegolne rzeczy

Chcialbym rowniez dowiedziec sie w jaki sposob to zostalo zrobione
pisalem o tym wyzwaniu tutaj: http://www.experts-exchange.com/Programmin...Q_24498924.html

dzieki
erix
Uważasz, że każdy będzie ściągał całość do siebie i próbował?

Są inni, którzy potrzebują pomocy, lepiej precyzują problem i się wysilają, aby napisać, w czym rzecz.
AndyPSV
problem polega na tym, ze nie moge polaczyc niz z glownym plikiem
erix
Nie możesz, to znaczy? Przeglądarka sypie jakimiś błędami, czy co?
askone
Ale po co chcesz je wszystkie łączyć w jeden plik?

Sprawdziłem temat w linku podanym przez Ciebie i zastanawia mnie po co wczytujesz tyle bibliotek jquery? Naprawdę potrzebujesz ich wszystkich? Nie analizowałem zawartości tych plików, ale na 90% mogę Ci powiedzieć iż w każdym z tych plików istnieje funkcja
Kod
$(document).ready(function(){...}
.

Możliwe, iż to właśnie jest Twój problem smile.gif
netvalue
zainstaluj sobie wtyczkę firebug pod Firefoxa i czytaj błędy, analizuj, poprawiaj. Jeśli będziesz miał jakiś konkretny błąd wróć tutaj i napisz o nim.
Normalnie czyste lenistwo się szerzy... smile.gif
wookieb
Cytat(fly474 @ 30.06.2009, 08:10:07 ) *
Ale po co chcesz je wszystkie łączyć w jeden plik?

Zmniejszenie liczby requestów do serwera.

Zobacz dodatek do firefoxa ySlow. Bardzo fajnie pokaże ci, które elementy na twojej stronie są słabym ogniwem wydajności od strony serwera (nie mówie o skryptach .php).
Dobry nawykiem jest dodawanie nagłówków expire.
askone
Cytat(wookieb @ 30.06.2009, 10:19:53 ) *
Zobacz dodatek do firefoxa ySlow. Bardzo fajnie pokaże ci, które elementy na twojej stronie są słabym ogniwem wydajności od strony serwera (nie mówie o skryptach .php).

Tego dodatku nie znałem - dzięki za info winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.