Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyświetlanie strony
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
Artu123
http://test.grafa.netarteria.eu/projekty/wolf/

Witam !

1. Jak u was wyglądają te dwa narożniki białe z gradientem i pod tym gradient czarno biały nad stopką z samej lewej strony ?

2. Mojemu klientowi źle te obie rzeczy się wyświetlają , czego to może byc przyczyna ? Monitora ? Obrazki są w najlepszej jakości zapisane próbowane w png . jpg w gifie i u klienta za każdym razem tak samo , a co ciekawe na layu ma w miarę oki . 
MateuszS
tak jakby ok. moze wina przegladarki?
Merko
ten maly obrazek jest wyceity z laya a tlo masz pewnie ustawiane na stronie css albo cos a przegladarki roznie czytaja wiec najlepiej jak dasz na tlo obrazek moze byc 1px/1px ale kolor taki jak w layu i zapisuj w png to najlepsze biggrin.gif

PS. U mnie to jest takie przejscie tlo jasniejsze a obrazek ciemniejszy
danny6
Klient zapewne posiada IE, a w IE wszystko jest rozsypane.
Skie
Musi mieć jakąś starą wersję tego IE, bo na IE 8 wszystko ładnie wygląda, tak samo jak w FF.
drake88
Nie wiem co jest przyczyną, u mnie również jest dobrze.
prszakal
1) Pod FF 3 oraz IE 7 wygląda normalnie.
2) Zainteresuj się stroną BrowserShots.org, która umożliwia tworzenie screenów z różnych przeglądarek przez co w łatwy sposób możesz sprawdzić jak interpretują Twój kod przeglądarki do których nie masz dostępu.

pozdrawiam
prszakal
danny6
mowa tutaj o IE6
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.