Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: php a animacja flesz
Forum PHP.pl > Forum > PHP
hymlo
witajcie
mam pewien problem ze stroną: http://www.przemo.dolice.com.pl/ .
Otóż występują dziwne przeładowania strony, po naciśnięciu na jakiegoś linka strona tak jakby rozbłyskuje na biało. nie wiem jak to wytłumczayć, zobaczcie sami.
jak wyrzucę baner to wszystko jest ok. co dziwne windowsowy expolorer jakos sobie radzi, chociaz tez nie perfekcyjnie. makabra dopiero jest w innych przegladarkach. Swf'a osadzałem już na wszystkie sposoby, z swfobject'em też lipa.

nie wiem o co chodzi. ma ktoś jakieś pomysły? siedze przy tym trzeci dzień i nic
pozdrawiam
Ikky
po prostu sie ładuje tongue.gif
spróbuj dać przezroczyste tło
hymlo
próbowałem, też lipa.
Ikky
np

1.  
  2. <script type="text/javascript">
  3. // <![CDATA[
  4. var so = new SWFObject("img/baner.swf", "sotester", "859", "224", "8", "#ffffff");
  5. so.write("flashcontent");
  6. // ]]>
  7. </script>
  8.  
  9.  

może usuń to #ffffff

i kto robi w dzisiejszych czasach strony na tabelkach?!

hymlo
to nie to. wrzucam czyjes swf z jego kawalkiem kodu do flasza i jest to samo.

ps. ja robie strony na tabelkach bo jestem amatorem smile.gif . ale na divach to samo sie dzieje
Ikky
to przykro mi ale nie wiem jak Ci pomoc
no wiesz jednak robisz strony komerycjnie
gwarantuje Ci ze jak poswiecisz te 2 dni zeby sie nauczyc robic stron w divach to juz nigdy nie wrocisz do tabelek ja tak miałem tongue.gif
hymlo
no nic, w kazdym bądź razie dzięki za poświęcony czas. z divami powalczę przy okazji innej strony
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.