Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: pytanie o place
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
nieraczek
Prosze powiedzcie jaka place powinienem zaproponowac. Odbylem 1 miesieczna praktyke za darmo, niespodziewanie zaproponowano mi prace. Na praktykach zajmowalem sie glownie pomoca przy tworzeniu stron internetowych - tworzeniem szablonow stron przy wykorzystaniu html, css, cieciem grafiki, troche programowaniem i glownie tym mialbym sie dalej zajmowac narazie na okres wakacji studenckich. Praca w Warszawie, 8h dziennie, duża firma, to moja pierwsza praca wiec nie mam doswiadczenia, studiuje informatyke i teraz mam wakacje. Jaka place sobie powinienem zaproponowac dyrektorowi, bo mam sie zastanowic i podac ?
Pomozcie mi - stalemu bywalcowi tego forum, ktory sam nie jest w stanie tego okreslic, bo nigdy nie zarabial wiec nie wie tongue.gif
f1xer
Temat rzeka, był już poruszany x razy, moim zdaniem zaproponuj tyle ile cię satysfakcjonuje dziś możesz pracować za 1500 i Ci wystarczy, za x lat aby utrzymać rodzinę będziesz potrzebował wielokrotność tego, jeżeli sam nie wiesz ile chcesz zarabiać to pracuj za darmo smile.gif
nieraczek
No to zaproponuje 1500 smile.gif
Moli
Myślę że śmiało możesz powiedzieć 2000, w razie czego będziesz miał z czego spuścić smile.gif
batman
Jako stały bywalec forum powinieneś wiedzieć, że takich tematów było sporo. Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.