Robie wlasnei sobie raport uzytkownikow w ladnej tabelce, zalozylem ze zaden z uzytkownikow nie bedzie mial mozliwosci zobaczenia ile pracowal i kiedy jego kolega. Ten przywilej jest dla admina i tu jest problem, zrobilem kod przy pomocy
Kod
switcha
i Kod
case
.
Zamieszcze kod,wtedy bedzie bardziej zrozumiale. Chodzi mi o to ze jak sie loguje admin to mam same zera z polach, chce tak zrobic aby wyswietlilo mi info o czasie pracy kazdego z uzytkownikow. Jaka zmiane musze dokonac aby to bylo mozliwe, oto kod:
[php:1:9a61f63b8b]
<?php
$sql = ("select * from raport where (id = ".$IDS.")");
$sql_result = mysql_query($sql,$connection);
while ($row = mysql_fetch_array($sql_result)) {
$id = $row["id"];
$data = $row["data"];
$uname = $row["uname"];
$czas_od = $row["czas_od"];
$czas_do = $row["czas_do"];
$czas = $row["czas"];
}
?>
<tr>
<td>Nazwa użytkownika:</td>
<td>Zalogowany:</td>
<td>O godzinie:</td>
<td>Wylogowany o:</td>
<td>Ostatno pracowałeś:</td>
</tr>
<tr align="center">
<td>barth</td>
<td><? switch ($id){ case 1; echo "$data"; break; case 4; echo "$data"; break;} ?></td>
<td><? switch ($id){ case 1; echo "$czas_od"; break; case 4; echo "$czas_od"; break;} ?></td>
<td><? switch ($id){ case 1; echo "$czas_do"; break; case 4; echo "$czas_do"; break;} ?></td>
<td><? switch ($id){ case 1; echo "$czas"; break; case 4; echo "$czas"; break;} ?></td>
</tr>
<tr align="center">
<td>daniel</td>
<td><? switch ($id) { case 2; echo "$data"; break; case 4; echo "$data"; break;} ?></td>
<td><? switch ($id) { case 2; echo "$czas_od"; break; case 4; echo "$czas_od"; break;} ?></td>
<td><? switch ($id) { case 2; echo "$czas_do"; break; case 4; echo "$czas_do"; break;} ?></td>
<td><? switch ($id) { case 2; echo "$czas"; break; case 4; echo "$czas"; break;} ?></td>
</tr>
<tr align="center">
<td>Kylo</td>
<td><? switch ($id) { case 3; echo "$data"; break; case 4; echo "$data"; break;} ?></td>
<td><? switch ($id) { case 3; echo "$czas_od"; break; case 4; echo "$czas_od"; break;} ?></td>
<td><? switch ($id) { case 3; echo "$czas_do"; break; case 4; echo "$czas_do"; break;} ?></td>
<td><? switch ($id) { case 3; echo "$cz"; break; case 4; echo "$czas"; break;} ?></td>
</tr>
</table>
?>
[/php:1:9a61f63b8b]
Prosze o fachowa pomoc.
Z gory wielkie dzieki.