Proszę o poradę w ważnej dla mnie sprawie.
Chcę dodać system oceniania wpisów do mojego katalogu ( otwarty mini od 2.0), aby urozmaicić trochę skrypt.
Do tego użyłem bardzo dobrego skryptu Unobtrusive AJAX Star Rating Bar. Utworzyłem odpowiednią tabele w bd, wrzuciłem wszystkie pliki do jednego folderu o nazwie "ajaxvote" pozmieniałem odpowiednio pliki w kilku miejscach (rating.js, _drawrating.php, i _config-rating), tak aby łączyło się z bd.
Wszystko się wyświetla bardzo dobrze w wyznaczonym miejscu na stronie, ale jest mały problem. Nie chce się zapisać ocena do bazy danych, ciągle się wyświetla gif oznaczający uaktualnianie oceny

Jest to o tyle dziwne że gdy otwieram orginalny skrypt oceniania stron, wszystkie oceny zapisują sie poprawnie do bazy.
Już sam nie wiem gdzie popełniam błąd. Próbowałem wiele razy coś poprawić ale w większości pojawiały mi się błedy. Być może czegoś nie dopatrzyłem.
Czy ktoś jest w stanie mi pomóc w poprawnym zainstalowaniu tego skryptu ? Katalog jest na stronie http://seokatalog.x25.pl , to dopiero wersja testowa więc niezbyt ładna, templatak pójdzie na samym końcy pod szlif. mój zmieniony skrypt jest tutaj.
Zalezy mi na tym i byłbym wdzięczny za pomoc.