Mam następujący problem napisałem skrypt w php mający na celu download plików z przeglądarki.I ogólnie wszyto działa pliki się ściągają ale jak ściągam plik tekstowy to jest do niego dodawany tekst ze strony którego nie powinno tam być!!Do otwieranie listy odnośników wykorzystuje funkcje która wczytuje mi z katalogu wszystkie pliki tam zamieszczone po czym wywołuje funkcje odpowiedzialną za wywoływanie ściąganie plików.
Poniżej zamieszczam tekst z pliku głównego:
<html> <head> </head> <body> <?php require_once ('b_funkcji.inc');//plik zawierający moje funkcje c_katalog('./download/','index.php'); $name=$_GET['name']; { wyslij($name); } ?> <body> </html>
A poniżej zamieszczam plik w którym są zawarte moje funkcje:
<?php /*Funkcja czyta katalog i towrzy z plików jego zawartosci odnosniki Jako argumenty przyjmuje scierzke do zasobu oraz argument opcjonalny czyli plik w jakim ma być wyswietlany odnosnik */ function c_katalog($sciezka,$plik='download.php') { { if (!(($p_z_katalogu=='.')||($p_z_katalogu=='..'))) } } /*Funkcja przesyla plik za pomoca przegladarki z serwera do klijenta Funkcja jak argument potrzebuje nazwy pliku do pobrania oraz jako argument opcjonalny potrzebuj scierzke do pliku do pobrania*/ function wyslij($name,$sciezka='download/') { { } }
Do tych plików jest dodawany tekst :
<html>
<head>
</head>
<body>
A tutaj są podawane te odnośniki no i tekst plik
</body>
</html>
Nie mam pojęcia dlaczego ten tekst jest dodawany do pliku jak powinien być tam tylko zawartość tego pliku:|
Za wszelką pomoc z góry dziekuje