Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kurs Drag and drop
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Watt
Witam,

Szkoda mi trochę kasy na książkę wieć piszę tu, może ktoś am dobry kurs javascript, w którym nauczę się 'przeciągać i upuszczać' - tylko tyle chciałbym się nauczyć. Mam problem bo nie wiem, ktorą 'bibliotekę' do tego wybrać i jak się nią posługiwać.

Pozdrawiam
skowron-line
Cytat
Mam problem bo nie wiem, ktorą 'bibliotekę' do tego wybrać i jak się nią posługiwać.

No stary to może jak już pisać potrafisz to czas się nauczyć czytać i jakąś dokumentację przeczytać
mootools

jquery

do wyboru do koloru, zacznij od jQuery jest multum kursów i pluginów na necie.
mike
Podsumowanie powyższych dwóch postów mogłoby wyglądać tak:
~Watt: Witam, dokumentację, której biblioteki poczytać żeby nauczyć się drag&drop?
~skowron-line: No stary, może czas poczytać jakąś dokumentację!

~skowron-line czepiasz się. Przecież autor widocznie nie wie czego ma szukać. Urdziłeś się z wiedzą o istnieniu jQuery? To tylko pogratulować. Widać ~Watt nie tongue.gif
Watt
Tak, nie za bardzo wiem jakiej biblioteki uzyć i nie za bardzo wiem gdzie moge znaleźć kurs tylko pod drag and dropa - nie chce czytać całej dokumentacji tylko anuczyć sie obsługi przeciagnij i upusc
Spawnm
w google jest o tym pełno...
skowron-line
Cytat(Watt @ 24.09.2009, 13:51:49 ) *
nie chce czytać całej dokumentacji tylko anuczyć sie obsługi przeciagnij i upusc

jquery drag and drop

@mike nie czepiam się, ty piszesz że autor nie wie czego szuka.
Przecież szuka kursu drag and drop smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.