Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: HOSTING [serwer wirtualny] - jaki wybrać najlepiej?
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
jarsyx
Witam. Potrzebuje Waszej opinii na temat dobrego - najlepszego hostingu. Mianowicie moja strona wymaga większego miejsca jakie oferowało mi dotychczas OVH.ORG na hoście darmowym 60free.

Potrzebuje serwera (płatnego) małego:
1. 1-2 GB miejsca.
2. 5-10GB transfer miesięczny.
3. Minimum 1 baza MySQL.
4. PHP 4 lub 5.
5. 5 adresów e-mail.

To wszytko. Co mi polecicie?

Proszę o opinie userów, posiadaczy owego, opiniowanego hostingu. Jest to dla mnie b. ważne!
atsuki
budżet?
deha21
Mogę ci polecić masternet.pl. Co prawda jestem tam krótko ale jestem w pełni zadowolony. Bardzo szybko się wszystko tam załatwia. Zamówiłem domenę i po 2 minutach już była winksmiley.jpg A na innych hostingach czekałem 1-2 dni. Obsługa też bardzo fajna, jak masz problemy to Ci pomoże. Generalnie profesjonalizm. Jest tam serwer Classic, akurat pod twoje parametry.
jarsyx
Cytat(atsuki @ 12.10.2009, 06:45:22 ) *
budżet?

Nie istotnie. Mogę zapłacić 500zł na rok. Nie chodzi mi o coś wielkiego. Strona jest o zespole muzycznym. Potrzebuje domeny na rok oraz host.

Co powiecie o NQ (na którym stoi to forum) albo co powiecie na linuxpl.com??

Cytat(deha21)
Mogę ci polecić masternet.pl

Z tego co widzę b. ciekawy serwis. Nie miałeś wcześniej żadnych problemów? Byłbym nawet w stanie zamówić business.
erix
Temat: Oferty serwerw hostingowych
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.