Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: hosting webd.pl - problem z sqlite
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
axwell
Mam pytanie do użytkowników kont hostingowych na webd.pl. Posiadam tam wykupione konto LARGE i na nim utrzymuje kilka swoich serwisów opartych na bazach SQLite, ponieważ nie są one aż tak duże aby konieczna była baza MYSQL. Niestety od kilku dni skrypty związane z bazą po prostu się nie wykonują, wywołanie pliku ze skryptem powoduje tylko wyświetleniem w przeglądarce: "Trwa oczekiwanie na....". Samo utowrzenie bazy - 1 linijka kodu:

1. $tworzenie = sqlite_open("baza.sqlite");

Trwa około 30 sekund. Natomiast jeżeli chce zapisać coś do tej bazy - po około minucie otrzymuje w przeglądarce: "Sprowadzony dokument ma zerowy rozmiar". Czy ktoś posiadający konto na webd.pl mógłby sprawdzić czy macie to samo?
Crozin
Dlaczego zwrasz się do nas zamiast bezpośrednio do webd?
axwell
Oczywiście, że zwróciłem się do supportu webd.pl lecz od 3 dni żadnej odpowiedzi. A założyłem ten temat bo chciałem się dowiedzieć czy tylko ja tak mam, czy może wszyscy użytkownicy tego hostingu
Crozin
Właśnie sprawdziłem - skrypt wykonał się natychmiast (baza została utworzona, żadnego błędu nie wywaliło). Widocznie ten jeden konkretny serwer ma coś nie tak.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.