Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prenumerata gazety
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Gabrielx
Witam.
Chciałbym zamówić prenumeratę gazety informatycznej. Do tej pory kupowałem PCFormat i NEXT - od czasu do czasu komputer świat expert. Ostatnio przestałem je kupować z różnych względów - wiedza oferowana w tych gazetach ogranicza mnie, oraz typowo hardwaerowe tematy przestały mnie interesować (PCFormat, NEXT). Planuję zamówić jakąś gazetę skierowaną na programowanie - strukturę aplikacji. Mam pewne doświadczenie w C++, PHP i chciałbym te wiadomości poszerzyć. Ostatnio zacząłem się interesować systemem Android, i chciałbym pisać na niego aplikacje, ale bez odpowiedniego wsparcia nie podołam temu - nie władam językiem angielskim bardzo dobrze. Zastanawiałem się ostatnio nad SDJ. Czy ta gazeta nie będzie za trudna dla takiego 16 latka jak ja? Jakie są inne gazety, wydawane w polsce typowo programistyczne(tworzenie gier, projektowanie www)?
Wiem że kiedyś była polska gazeta o PHP ale obecnie nie jest wydawana, prawda?

Ps. Uznałem że umieszczę to w tym dziale, jeśli moderatorze uznasz że jest źle i przeniesiesz to przepraszam smile.gif
koderrr
ucz sie angielskiego bo to podstawa w programowaniu

czytanie manuala to bardzo przydatna rzecz
i przewaznie znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.