Cytat
Bardzo odkrywcze, przypomina że w hydeparku nie ma +1 za posta ...
Wiem ;-) Ale odpowiedź, której udzieliłem, jest tam samo generalna co pytanie.
Cytat
Przede wszystkim: bezpieczeństwo.
Nieco dalej: modularność (nigdy nie wiemy czy nie przyjdzie nam dorzucać jakichś nowych funkcjonalności)
Powiedział co wiedział...
Nie masz przecież podanych
żadnych wymagań odnośnie systemu, to jak możesz stwierdzić, że to jest potrzebne?
Bezpieczeństwo? nawet jeżeli będzie to system używany przez jedna osobę na komputerze który nie jest podłączony do sieci a wejście do tego pokoju z komputerem ma tylko uprawniony personel?
Modularność? skąd wiesz, że to jest potrzebne? a nie np. czas wykonania (co jest odwrotnie proporcjonalne do modularności w pierwszych fazach tworzenia) jest najważniejszy dla klienta końcowego?
Informację jakie zzeus przedstawił na temat tego systemu CRM (to też bardzo szerokie pojęcie bo możesz mieć CRM który waży kilka KB a możesz taki co waży kilka GB - Dynamics) pozwalają na udzielenie tyko jednej poprawnej odpowiedzi - takiej jaką udzieliłem w moim poprzednim poście.
zzeus: Przedstaw może trochę więcej na temat tego kto będzie ten system używał, jakie są jego funkcjonalności, w jakiej branży przemysłu będzie działać, arhitekturę, jakieś wymagania funkcjonalnie i niefunkcjonalne wtedy usłyszysz normalne odpowiedzi, które nie będziesz musiał ironicznie komentować ;-)