Witajcie, mam taki maly klopot z tym edytorem http://www.openwebware.com/
Działa niemal idealnie, ale mam jeden kłłopot z jakim nie mogę sobie poradzić - a tyczy się to znikających skryptów js.
Otóż za pomocą edytora ładnie się wszystko zapisuje - dokładnie jest to formatowany tekst + 2 skrypty js.
Problem pojawia się podczas późniejszej edycji i zapisie, bo wtedy te skrypty normalnie znikają.
Dokładnie to wygląda tak: Wszystko zapisuje się poprawnie do bazy - jest tam cały tekst wraz ze skryptami jak to było wprowadzone. Jednak po ponownym wczytaniu z bazy tej treści celem edycji, edytor ładuje sformatowaną treść za wyjątkiem tych właśnie skryptów. W trybie edycji html nie są te skrypty widoczne, choć w podglądzie źródła strony je widać.
No więc przy ponownym zapisie te skrypty wylatują już definitywnie - jak by zapisywane było tylko to co jest widoczne, a nie cała zawartość pola textarea.
Dziwne to i nie mogę jakoś doszukać się rozwiązania tego problemu.
Czy ktoś z Was już się z czymś takim spotkał albo może doradzić czy można zmusić ten edytor do tego by "zobaczył" tagi SCRIPT ?
Bo teraz przy każdej edycji wpisu muszę na nowo w trybie podglądu kodu wstawiać te "wycięte" skrypty żeby to działało.
Zaznaczam, że zmiana edytora na inny raczej nie wchodzi w grę.