Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Z czym wam się kojarzy ta domena?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
xv05
Z czym wam się kojarzy domena lurker.pl ?

Nie wchodźcie proszę tylko najpierw napiszcie...
darko
z... lukrem i rurką z kremem smile.gif chociaż powinno tak: Lurker – osoba śledząca forum dyskusyjne, nie udzielając się w nim aktywnie oraz nie pisząca postów. [cyt. za wiki]

ps. przy zakładaniu nowego konta w sekcji regulamin, można kliknąć « Powrót i zaczyta się zawartość całej strony głównej do textarea w formularzu...
xv05
z lukerem smile.gif nie pomyślał bym
bolverk
W grze komputerowej RTS Total Annihilation jest jednostka o nazwie Lurker: jednoska nawodna. Z tym mi się to kojarzy smile.gif
thek
Lurker? Lure, czyli angielska przynęta smile.gif Innymi słowy osoba/rzecz wabiąca inne w określonym celu. Może bardziej polskim odpowiednikiem byłoby coś w stylu "naganiacz" smile.gif
Moli
Po pierwsze to zły dział, po drugie to z niczym, straszna domena smile.gif Weź to wymów po pijaku biggrin.gif
Spawnm
Kojarzy mi się z inną stroną o bardzo podobnej nazwie która lubi spamować tongue.gif

antyqjon
Ze Starcraftem smile.gif
bim2
Mi z osobą która "luruje" potworki smile.gif Takie przyzwyczajenie z Tibi :]
Spawnm
Przenoszę i usuwam masowe pomógł .
sztosz
Cytat(antyqjon @ 23.11.2009, 10:50:56 ) *
Ze Starcraftem smile.gif

Dokładnie. Brood War, Zergowie biggrin.gif
wiewiorek
Mi się kojarzy z masłem Lurpak.
phip
z czymś śmisznym, ale nie wiem dokładnie z czym tongue.gif
thomson89
lurker... z jakimś lukrem, więc czymś słodkim -> z cukiernią

EDIT:

Cytat(xv05 @ 22.11.2009, 23:08:48 ) *
Nie wchodźcie proszę tylko najpierw napiszcie...

Buahaha! Ale się uśmiałem jak tam wlazłem.... biggrin.gif
varez
kurde, sam nie wiem, z jakims wlasnie słowkiem po angielsku, .. bodajze kiedys czytalem dowcip z tym slowem ale juz nie pamietam.. a nieee, z piosenką Gogol`a Bordello biggrin.gif (Dogs Were Barking).. anyway - z niczym tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.