Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem ze skryptami!
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
Chmielek91
Chcialem wgrac sobie na serwer skrypt z pozdrowieniami dla radia. Mam z tym maly problem, poniewaz jakiego skryptu bym nie wgral to po instalacji nie moge sie zalogowac do panelu admina. Po wpisaniu danych usera i kliknieciu zaloguj poprostu strona sie odswieza. Probowalem na serwerach prv.pl i ugu.pl na obydwoch to samo? nie mam pojecia co jest bo kiedys juz instalowale taki sam skrypt i nie bylo zadnych problemow.
darko
Usuń linijki 5-20, w linii 45 zamień na 1 a tak poważnie... pokaż ten skrypt i formularz smile.gif
Chmielek91
skryp sie sklada z wielu plikow php wiec moze podam do niego link downloadu.

http://rapidshare.com/files/316284083/Kons....info_.rar.html
darko
ee:

You want to download the following file:

http://rapidshare.com/files/316284083/Kons...tcast.info_.rar | 29 KB

This file can only be downloaded by becoming a Premium member

There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.

Zrób wrzutę na publiczny slot
Kszyhuu
Cytat(darko @ 4.12.2009, 18:40:12 ) *
There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.

Czytaj dokładnie. smile.gif Wystarczy chwilę poczekać, aż zwolnią się sloty. Mi się właśnie pobrało na free.
darko
1. w pierwszej kolejności trzeba zmienić ustawienia w pliku config.php
2. składnia tworząca tabele w bazie (pozdro.sql) u mnie wywala błąd (1064), sprawdź co jest nie tak
3. w pliku send.php (linia 249) trzeba uzupełnić wartość atrybutu action dla formularza, obecnie jest tam znak zapytania

Poprawności działania nie sprawdziłem z w/w powodów
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.