Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: pieniadze w swiat
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kalinowski
Ad1. witam mam pytanie jak idzie nie majac konta w zadnym banku otrzymac od kogos pieniadze!! questionmark.gif

Ad2. Czy osoba niepelnoletnia moze odebrac te pieniadze jezeli przyszly na jego nazwisko questionmark.gif
eS...
Ad1.przekaz pocztowy
Ad2. może
Paul
ad.1. Idzie - najlatwiejsza metoda smile.gif z reki do reki smile.gif... a powaznie to mozna wyslac priorytetem w kopercie ;]

ad.2. W wypadkach jakie opisalem w ad.1. moze winksmiley.jpg
eS...
Cytat
ad.1. Idzie - najlatwiejsza metoda  z reki do reki ... a powaznie to mozna wyslac priorytetem w kopercie ;]

powodzenia zycze 8O ,
MarcinJarek
Dokladnie...najlepiej przekazem...
kalinowski
Cytat
Cytat
ad.1. Idzie - najlatwiejsza metoda  z reki do reki ... a powaznie to mozna wyslac priorytetem w kopercie ;]

powodzenia zycze 8O ,

a jesli mamy do siebie 300 kilometrow questionmark.gif
GrayHat
jest cos jak Western Union czy jakos tak...
SonGoace
najpewniej - Przekazem pocztowym !
prawie najpewniej - list polecony ! (priorytet = jeden dzień !)
kalinowski
Cytat
najpewniej - Przekazem pocztowym !
prawie najpewniej - list polecony ! (priorytet = jeden dzień !)

mniej pewniej - zwykly list (najtaniej)

wszystkie mozliwosci opisane na stronie poczty polskiej
Paul
Cytat
mniej pewniej - zwykly list (najtaniej)

najlepiej to do pocztowki przyklej snitch.gif
kalinowski
do pocztowki questionmark.gif

przypomnij sobie ze jestes w polsce !!1

dasz komus do reki a i tak do niego nie dojdzie bo po drodze opendzulja czlowieka tongue.gif:P:P:PP:P:P:P:P
SonGoace
Zwykły list ? Jesli cos jest cenne to nie warto, zwykły list zostawiają w skrzynce lub w drzwiach jesli nikogo nie ma w domu ! Przy poleconym masz pewność ze dostaniesz go do ręki, a w razie nieobecności nie dostanie sie w niepowołane ręce !
eS...
Cytat
Zwykły list ? Jesli cos jest cenne to nie warto, zwykły list zostawiają w skrzynce lub w drzwiach jesli nikogo nie ma w domu ! Przy poleconym masz pewność ze dostaniesz go do ręki, a w razie nieobecności nie dostanie sie w niepowołane ręce !

Ja bym sie nie bal ze zostawia w skrzynce, prawda jest taka ze urzednicy pocztowi kradna przesylki jak wyczaja co jest grane
przyklad, ja stracilem 50 euro (list) i aparat cyfrowy (paczka)
takze co do pieniazkow przekaz (chodz tez nie jest pewny) a co do pakunkow to servisco pocztex itd
pozdrawiam eSKa
scanner
a taki np. IzzYBank to co? Zakłada młody konto, dostaje przelew... i szlus.
kszychu
Możesz pchnąć przez moje konto! 8) Chcesz numer?
SonGoace
A moze przez moje smile.gif (biore jedynie 99% prowizji)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.