Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poczta
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
SonGoace
Witam. Mam taki problem, miałem windowska na starym kompie i mam w nim w outloku poczte. Komp sie zepsuł ! przełożyłem dysk do innego kompa i jak pewnie sie domyślacie windows nie wystartował. Uruchomiłem windoze z 2 dysku , z tego który był na stałe w 2 kompie i chce teraz zaimportować poczte z tamtego dysku do windowsa na 2 kompie. Gdzie znajduje sie folder z pocztą w windowsie ? Prosze o pomoc !
czachor
a jakiego programu używasz? jeżeli masz Outlooka 2000 poszukaj pliku *.pst, w Outlook Expresie to chyba *.dbx
SonGoace
mam outlock expres 6.0 a pliku nie znajduje ! moze ma inne rozszezenie
- zna ktoś ?
mick
Documents and Settingsnazwa_usersUstawienia lokalneDane aplikacjiIdentities{jakiś_kod}MicrosoftOutlook Express

Tam są wszystkie wiadomości, które można przenosić między kompami.
SonGoace
Katralog z tym kodem jest pusty !
mick
hmm, nie powinien. No nie wiem, ja robilem takie numery nie raz i nie bylo problemow.
Spróbuj moze wyszukać na dysku plik Folders.dbx lub np. Skrzynka odbiorcza.dbx
Te pliki zawierają wiadomości.
czachor
Wejdź do OE 6, kliknij prawym na 'Skrzynka Odbiorcza' > 'Właściwości' > 'Ogólne' i tu jest tekst: "Ten folder jest przechowywany w następującym pliku: plik.dbx".
SonGoace
No smile.gif to zadziałało smile.gif Dziki smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.