Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne] Bład 500
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
island
Chciałbym się dowiedzieć coś na temat błędu 500. Mam skrypt który jest wykorzystywany przez wielu użytkowników i mi się nigdy nie zdażył ten błąd, ale dostałem syganły że innym ostatnio coś takiego sie przytrafiło. Macie jakies doświadczenia skąd sie ten błąd bierze. Czy to jest wina skryptu questionmark.gif czy może czegoś innego questionmark.gif Pozdrawiam
qbas-s
to nie jest wina skryptu tylko błąd serwera.
Skontaktuj się z administratorem serwera.
Zdarza się również kiedy witryna jest przeciążona.
erix
Cytat
Mam skrypt który jest wykorzystywany przez wielu użytkowników i mi się nigdy nie zdażył ten błąd, ale dostałem syganły że innym ostatnio coś takiego sie przytrafiło. Macie jakies doświadczenia skąd sie ten błąd bierze.

Za duże obciążenie serwera, za mało procesów PHP FastCGI przyporządkowanych dla Twojego konta, a liczba żądań jest tak duża, że następuje timeout przy oczekiwaniu na wolny proces, stąd błąd nr 500.
island
Jakie są drogi rozwiązania tego problemu questionmark.gif
Czy powinienem zgłosić to adminowi questionmark.gif jesli tak to co mogę od niego wymagać questionmark.gif
erix
No przecież napisał kolega - tylko zgłoszenie administratorowi serwera w celu zwiększenia liczby procesów albo optymalizacja Twoich skryptów, aby działały krócej/wydajniej.

Choć nie zawsze będzie to możliwe, więc zostaje reakcja opa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.