Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Głupi i mało śmieszny żart na prima aprilis
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Zepco
Ktoś nie wiadomo z jakiego powodu korzystając z błędu w PHPBB usunął większość postów na forum dot. programowania gier. Więcej informacji pod adresem:
http://warsztat.mmogspot.com/forum/viewtop...5764b62cea9207e

Mam nadzieję, że robiona jest kopia bazy naszego forum i nikomu nie przyjdzie do głowy tak idiotyczny pomysł.
scanner
U nas jej poprawka, kóra wyłacza uzywanie [ img ] - pogratuloweac adminowi tamrtego forum zaspania.
Zepco
Zawsze może się zdarzyć tak, że nie zdążycie przy następnym bugu... Mam nadzieję, że takiej sytuacji nie będzie.

A co do zaspania, to wielu adminów zaspało, bo któż mógł się spodziewać aż takiego błędu?
Paul
Ale sa przeciez programy do odzyskiwania skasowanych danych... Wiec moze nie wszystko stracone...
orson
witam ...

Cytat
Ale sa przeciez programy do odzyskiwania skasowanych danych... Wiec moze nie wszystko stracone...

ale posty usuniete ze struktury bazy sa nie do odzyskania ... tylko kopia ... gdyby ktos wywalil caly plik bazy to moze cos by sie dalo zrobic ...

cya
DreeD
Cytat
Zawsze może się zdarzyć tak, że nie zdążycie przy następnym bugu... Mam nadzieję, że takiej sytuacji nie będzie.

Ze takiej sytuacji nie bedzie jest prawie pewne... bardzo wielu uzytkownikow forum kursuje po sieci non-stop (dzialaja jak sondy). Prawdopodobiensto nie wylapania przez nich waznego buga jest jak szansa przezycia po skoku z śp. WTC bez zabezpieczen i przezycia upadku... :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.