Witam. Tworzę czytnik kanałów rss, a z tego co słyszałemm serwer musi mieć włączoną funkcję simplexml_load_file(). Niestety mój serwer chyba tego nie ma. I tu jest pytanie: Czy da się to jakoś obejść?
Czego jęzor pokazujesz? Czlowiek grzecznie ci dał pomocną dłon to oczekuje zwyklego dziekuję a nie jezora...
podpowiedź: przeczytaj komentarze, ktore zawierają kod. Tak trudno na to wpasc? Dostajesz link do dokumentacji i czytasz co tam jest napisane. Moja córka w przedszkolu jak dostanie cos pod nos to najpierw patrzy co tam sie znajduje a dopiero potem ewentualnie sie pyta o podpowiedź http://pl.php.net/manual/en/class.xmlreader.php
djgarsi
25.03.2010, 14:00:35
Powiem tak. Nie podoba mi sie Twoj ton wypowiedzi na forum, zarówno do ludzi którzy już coś umieją, jak i do tych, którzy się chcą czegoś nauczyc. To że jesteś tu jednym z lepszych programistów, to nie znaczy, że wolno Ci równać z ziemią mnie czy kogokolwiek innego, podając przykłady jakichś dzieci (z całym szacunkiem dla Twojej córki). Dziękuję za pomoc. Można zamknąć temat.
nospor
25.03.2010, 14:03:20
A ktora czesc mojej wypowiedzi byla niegrzeczna? Zapytalem sie jedynie czego jezor pokazujesz do osoby, ktora stara ci sie pomoc. Dla mnie to wlasnie jest przejawem braku kultury i bede to wypominal kazdemu.
Co do dzieci: no sorki. Dostales linka do dokumentacji, a ty sie pytasz co masz z tym zrobic... Nie zmieszalem cie z blotem a jedynie zasugerowalem ze pytanie jest conajmnej dziwne
wookieb
25.03.2010, 14:05:14
Jak będziesz głodny i podam Ci bułkę to co zrobisz? Nie będziesz wiedział jak ugryźć? Naprawdę spójrz na to co ty zrobiłeś. Prosiłeś o podanie innej metody parsowania xmla to dostałeś link do przykładowej. W komentarzach, w dokumentacji jest mnóstwo gotowych kodów, które pomogą Ci w ich użyciu więc czego ty jeszcze od nas chcesz? Na forum co 3 jest taki co nie umie ugryźć rogala, więc nie dziw się takiej reakcji na twoje "lenistwo".
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.