Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript][HTML] Brak tekstu po załadowaniu strony
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
s0ull
Witam,
Pracuję właśnie nad stroną przeznaczoną na konkurs i napotykałem na pewną przeszkodę, z którą walczę już dłuższy czas i nie umiem sobie z nią poradzić. Mianowicie na podstronie: http://www.ekologicznie.koon.pl/zwierz.html po jej załadowaniu nie wskakuje mi tekst w miejscu do tego przeznaczonym - pojawia się dopiero po najechaniu myszką na strzałkę scrolla... Ma ktoś może jakiś pomysł jak z tego wybrnąć? Z góry dzięki za pomoc winksmiley.jpg
mortus
Element div o identyfikatorze scr-Container-Page1 ma ustawione visibility: hidden; w stylach, dlatego nie wyświetla zawartości po załadowaniu strony.
s0ull
Sprawdzałem już, ale to nie to niestety winksmiley.jpg
zegarek84
eh - pewnie po drodze albo znowu któryś skrypt ukrywa element lub gdzieś ustawiłeś pozycję na przewiniętą poza obszar (dokumentacji i całego kodu nie chce mi się analizować...)

najprościej to w body daj:
  1. <body onload="koniecladowania(0,100);scr.setScroll(0, 0, 0)">

poza tym dlaczego w treści masz 2 razy body, nie po domykane znaczniki idt.questionmark.gif
s0ull
Dzięki serdeczne, pomogło winksmiley.jpg Znaczniki pojawiają się przez usługodawce hostingowego (korzystam póki co z darmowego, żeby sprawdzić ogólne działanie strony) -przy wgrywaniu na serwer dorzuca trochę kodu ze statystykami, reklamami itp... A podwójne body wcisnąłem przez tutorial do preloadera, który znalazłem - też wydało mi się to dziwne, no ale zastosowałem się do tamtych uwag - zmieniłem już na jedno i działa ładnie. Także dzięki wielkie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.