Mam plik content.php i np. kontakt.php
content.php
<?php $default_url = encode_url("newsy/index.php"); $file = $_GET['u']; $file = decode_url($file); $file = sprawdz_plik($file); if ($ile_cala == 2){ $ac = 1; $tresc = ' <div class="column_all"> '.$cala[1].' </div> '; } else { if ($ile_lewa == 2){ if ($ile_prawa == 2){ } $lc = 1; $tresc = ' <div class="column"> '.$lewa[1].' </div> '; if ($ile_prawa == 2){ $tresc .= ' <div class="column2"><br><br> '.$prawa[1].' </div> '; } } } ?>
kontakt.php
@left_content@ coś tak związane z kontaktem z firma @right_content@ nasza firma zajmuje sie produkcja wszelakiego dziadostwa
i teraz jeżeli w pliku kontakt.php znajduje się sam html to jest ok ale jeśli pojawi tam się jakakolwiek wstawka php to jest ona interpretowana jak zwykły tekst, nie wykonuje się. Czy da się to jakoś zrobić. Mój sposób wydaje się dosyć fajny ale niestety. Czekam na szybkie odpowiedzi. W $_GET['u'] - jest przesyłany adres pliku który ma się otworzyć jako zawartość. To @all , left , right _content@ jest gdyż cała strona jest zrobiona tak że zawartość można wyświetlać albo na całej szerokości w jednej kolumnie albo w dwóch. Mam nadzieję że zrozumieliście ;p