Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stare definicje po usunięciu chyba nadal dzialaja=error
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Krzychur
Mam takie pytanie. Czy u Was wchodząc na tą stronę (proszę uzbroić się w cierpliwość, to tylko przez ten durny serwer, a nie moją stronę) też wyświetla się komunikat że brakuje definicji "go"? Właściwie to pytanie kieruje tylko dla użytkowników IE ponieważ na mozilli wszystko gra, nie wiem jak na operze. Definicja go służyła do wyświetlenia zegara, którego skrypt js już usunąłem i kod [xml:1:fbc01383f3]<FONT ID=go></FONT>[/xml:1:fbc01383f3] także. To nie tylko tak u mnie, w kawiarenkach internetowych to się także pojawia.

PS
Nie wiecie ile można czekać na link aktywujący tripod lycos? Kiedyś jak się rejestrowałem trwało to pare godzin, teraz już czekam 2 tygodnie i dopiero dziś przyszedł link aktywujacy konto email, a www ciagle jeszcze niedostepne...
invx
mi stronka zaladowala sie dosc szybko smile.gif ale komunikat ze brakuje definicji go pojawil sie. ale skoro sie pojawia to moze nie dotyczy tego zegarka albo nie caly usunoles??
otacon
zamiast history.go(-1) użyj history.back() a zamiast history.go(1) użyj history.forward()
Krzychur
Dobrze już naprawiłem ten błąd, niezauważyłem, że nie działa to na mozilli teraz działa. Czy nadal wyskakuje, że nie ma tej fefinicji?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.