Problem zeżarł mi już masę czasu i nerwów..
Struktura katalogów wygląda tak(niech katalog główny nazywa się www):
www/
/_firma1/index.php
/_firma2/index.php
/wspolne/index.php
/css/ odpowiednie pliki css *.css
w zaleznosci czy wpiszemy firma1.pl czy firma2.pl w odp katalogu jest strona index.php która np. ustawia zmienną
oraz includuje tę samą główną stronę index.php z katalogu www/wspolne/index.php poprzez
$strona=firma1
bo tak naprawdę cały czas jesteśmy w którymś z katalogów np. _firma1 i to jakoś działa. Jeśli jednak w katalogu www mam katalog css w którym zamieszczam odpowiednie pliki css do załączenia ich używam:
include('../wspolne/index.php');
foreach( $cssy as $css) { }
to coprawda funkcja glob je znajduje i dodaje do kodu html:
<link rel="stylesheet" href="../css/glowny.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="../css/gora.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="../css/lewa.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="../css/prawa.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="../css/srodek.css" type="text/css" />
ale owe linki nie działają i css'y się nie załączają... :/
Pomóżcie mi...
Wcześniej w obu wypadkach było _firma1/css i _firma2/css i wtedy załączałem tym samym skryptem php ale oczywiście używając z przodu jednej kropki. Jednak skoro chcę mieć kilka podstron i każda ma mieć te same css'y to chciałbym je mieć zebrane w jednym miejscu a nie za każdym razem je przekopiowywać i przy ich modyfikacji w kilka miejsc kopiować. To samo z plikami js i niemalże identycznej strukturze...