Próbuję wstawić jakiś bogatszy edytor do zarządzania treściami w backendzie na podstawie tego tematu walcze z tym już drugi dzień i ciągle nic

Używam symfony1.4.1, tinyMCE 3.3.6, sfFormExtraPlugin1.1.1 konfiguruję wszystko według podanego wyżej tematu, i efektów nie widać tzn. żadnych błędów nie wywala stronka normalnie się odpala ale edytora nie ma. Poniżej zamieszczam fragment źródeł strony
tinyMCE.init({ mode: "exact", elements: "artykul_tresc", theme: "advanced", width: "450px", height: "350px", theme_advanced_toolbar_location: "top", theme_advanced_toolbar_align: "left", theme_advanced_statusbar_location: "bottom", theme_advanced_resizing: true , theme_advanced_disable: "anchor,image,cleanup,help" });
Jak widać skrypt jest umieszczony w źródle a nic się nie dzieje.
Napiszcie jak umieszczacie u siebie w backendzie zaawansowany edytor, lub co może być nie tak w tym rozwiązaniu, bo już tracę zmysły

edycja:
ups... a jednak jest błąd w webdeveloperze kontrolka js wyświetla mi błąd: "tinyMCE is not defined" no i faktycznie w źródłach nie ma dodanej biblioteki tiny_mce.js, no ale tu pojawia się pytanie dlaczego??
Dobra problemu jak zwykle szukałem zbyt głęboko a w layout.php miałem zakomentowaną linijkę
Kod
<?php include_javascripts() ?>
Problem rozwiązany:)