Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zapisanie danej, która nie jest rekordem
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Largo
Witam,

Mam pewien problem i waham się w pewnych opcjach. Mam założenie, że istnieje coś takiego jak 'wewnętrzny' bank z kasą. On jest aktualizowany zależnie od akcji. Gdzie jest pies potrzebany - w schemacie zapisu tych danych. Mam opcje zapisać to w Cache, ale waham się, wystarczy jeden błąd i całe dane się stracą, a to są dosyć ważne informacje. Mogę to także oprzeć na rekordach i nowej tabeli, ale dane opierały się wyniki, których nie da się zmienić - ma to służyć administracji do wypłacania gotówki, a muszę to zapisywać.

Jaką opcję wybrać?

Nikt nie ma żadnych pomysłów?
zend
Chcesz obracać pieniędzmi i przychodzisz tu z takim problemem? Nie skomentuje tego.. Wrzucasz dane do bazy a potem możesz je cachować, ale muszą być zapisane w bazie, bo cache jest nietrwały
Largo
Cytat(zend @ 26.05.2010, 16:42:10 ) *
Chcesz obracać pieniędzmi i przychodzisz tu z takim problemem? Nie skomentuje tego.. Wrzucasz dane do bazy a potem możesz je cachować, ale muszą być zapisane w bazie, bo cache jest nietrwały

To nie jest oparte na realnych pieniądzach :-) To aplikacja do zintegrowania ze stroną na której odbywa się handel, np. gry.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.