<!-- Menu --> <div id="nawigacja"> <?php include("menu.php"); ?> </div> <div class="main"> switch ($_GET['id']) { case 'start': include('start.php'); break; case 'kontrahent': include('kontrahent.php'); break; case 'szukaj_pac': include('szukaj_pac.php'); break; case 'start': default: include('start.php'); } <!-- Koniec main --> <div class="clearer"> </div> </div> <!-- Stopka --> <div id="footer"> <?php include("stopka.php"); ?> ?>
W pliku szukaj_pac.php mam wyświetlanie listy pacjentów (później dodam wyszukiwarkę) używając skrypu
stronicowania. W tym pliku wyświetla mi się Ok i klikając na 1,2,3 czy następna i poprzednie pojawiają następuje podział strony uzywając linka jak poniżej:
if($_GET['id']>0){ } } if($_GET['id']<floor($iloscWpisow/ILOSC_WYNIKOW_NA_STRONIE)){ //wyświetlamy link do nastepnej strony }
Ale po kliknięciu na numery stron pojawia się jako nowa strona a ja chcę aby wyświetliła mi się jako podstrona. Jak dopiszę w linku index.php lub ? przed szukaj_pac.php to klikajac na 1,2,3 poprzednie i nastepne nie pojawiaja mi sie listy tylko ta pierwsza strona. Jak to zmienic ?