Witam serdecznie oturz borykam sie z takim problemem sam niewiem dokladnie w jakim dziale umiescic post poniewaz ten blad jest dlamnie nieznany na maszynie posiadam uruchomiony server smtp mailenable server dziala prawidlowo wysyla oraz odbiera emaile natomiast na lokalhoscie gdzie jest server mam uruchomiona strona internetowa oraz jest naniej utworzony script z kontaktem ktory powinien dostarczac domnie emaile tak tez sie dzieje ale gdy przychodzi wiadomosc wszystko niby jest OK przychodzi ale bez wiadomosci meil zawiera wszystkie dane z pol w formularzu oprucz wiadomosci od urzytkownika z pola:(Your Mesage) chociaz przy wyslaniu zostaje to pole wypelnione kod jaki udalo mi sie znalesc po kliknieciu w wiadomosc bledu jest nastepujacy

Błąd parsowania XML: nieprawidłowo sformowany
Obszar: http://localhost:81/mewebmail/HooDoo/Servl...T=1276111700795
Numer linii: 1, kolumna 289:

<BASEELEMENT SCHEMA="MESSAGE" METHOD="GET-MESSAGE"><ELEMENT ID="8EFB1B199BFF4426BC6ACD28C9F593C6.MAI"><FOLDER><![CDATA[\Inbox]]></FOLDER><FROM><![CDATA[szop@szop.pl]]></FROM><TO><![CDATA[support@l2-goldstar.pl]]></TO><SUBJECT><![CDATA[dada]]></SUBJECT><RECEIVED>Wed, 09 Jun 2010 20:37:54 0100</RECEIVED><ATTACHMENTS EXISTS="0"></ATTACHMENTS></ELEMENT><RETURNVALUE>1</RETURNVALUE></BASEELEMENT>

jezeli ktos jest w stanie mi pomuc serdecznie dziekuje za poswiecony czas oraz pozdrawiam i przepraszam za pismo ale pisze z windows servera w ktorym niema Polskich znakow:-(