Przejdę od razu do sedna.
W systemie linkme weszły nowe zasady i trzeba na każdej stronie w miejsce dorzucić kod
<?php $news['mojatresc'] = "Tutaj znajduje się ciekawy, tematyczny artykuł.<br /> Słowa kluczowe prezentowane przez nas jako najpopularniejsze pozwolą na wylosowanie linków w Twojej treści i dzięki temu dostaniesz dodatkowe punkty. "; $lmlinki = @LinkMeShowLinks("", "", " - ", "<div style=\"text-align:center;margin:auto;\">", "</div>"); $news['mojatresc'] = LinkMeShowContentLinks($news['mojatresc']); ?>
U mnie text jest przekazywany w zmiennej text więc kod wygląda tak jak w przykładzie wyżej z dołączonym przed tym
$news['mojatresc'] = '$text';
Sęk w tym że moje strony są generowane przez skrypt php który jakiś czas temu zrobiłem. Wynik jest umieszczany poprzez FPUTS.
Chciałbym aby normalnie w kodzie HTML strony został umieszczony ten skrypt który podałem.
fputs($url,' <p><?php $news['mojatresc'] = '.$text.'; $lmlinki = @LinkMeShowLinks("", "", " - ", "<div style=\"text-align:center;margin:auto;\">", "</div>"); $news['mojatresc'] = LinkMeShowContentLinks($news['mojatresc']); ?> </p><br /> ');
Logicznym jest że te wszystkie apostrofy i cudzysłowia się gryzą, jak zrobić aby się nie gryzły?
Z góry dziękuje za pomoc,
Pozdrawiam,
Grzegorz B