Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Glosnki 5.1 - Problem
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
pagolik
Witam. Mam problem:

Wczoraj formatowalem dysk twardy, zainstalowalem Windowsa XP, sterowniki itd. Zainstalowalem Winampa 5. Wlanczam jakis utwor mp3 i mam dzwiek z 2 przednich satelit ;/ W innym odtwarzaczu dolaczonym do karty dzwiekowej jest wszytsko ok i w grach tez. W Panel Sterowania - Dzwiek mam ustawione na 5.1 i dalej z winampa idzie tylko na 2 satelity Przed formatem bylo dobrze tylko nie pamietam co zrobilem ;p Prosze o pomoc. Z gory wielkie dzieki !
Szelcio
Winamp 5 jest blondynka! biggrin.gif

P.S Mozesz nacisnac pomogl tongue.gif hehe... zartuje!
PMadej
Cytat
Winamp 5 jest blondynka! biggrin.gif

P.S Mozesz nacisnac pomogl tongue.gif hehe... zartuje!

przepraszam a co to ma do tematu?
FiDO
moze zmien Output z waveOut na DirectSound ?
pagolik
Nie pomoglo :/ Na dole opisze cos dokladniej. Moja karta dzwiekowa: MiNt 4 lub 6 kanalową.

:arrow: Wiec tak: W Winampie mam dzwiek z 4 glosnikow i subwofera, w programnie dolaczonym do CD ze sterownikami wszytsko dziala ladnie, w programie JestAudio tez dziala ladnie. W grach tez mam dzwiek z 4 glosnikow + subwofer, ale gdy przychodzi wiadomosc na Gadu Gadu to mam dzwiek z 2 przednich glosnikow ;/ Kompletnie nie wiem co jest ale wiem ze napewno jakos da sie zrobic bo przed formatem all ladnie chodzilo tyle ze nie pamietam co zrobilem ;/
cineck
siemasz sasiad tongue.gif ja nie wiem czemu tak sie dzieje laugh.gif

Pozdro smile.gif

PS. gg mi nie fryka qfa mopze cos z proxy nie tak :cry:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.