Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [kupie] Najprostszy skrypt cms
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
markonix
Kupie lub chętnie przyjmę na wzór totalnie najprostszy CMS jaki może być.
Np. może być tylko z newsami i panelem admina, które te newsy dodaje.

Jedyny warunek to napisany obiektowo.
Alternatywnie przyjmę pomoc w napisaniu jednej klasy np. do artów.

Piszę własny skrypt CMS, programuje dosyć długo ale strukturalnie i ciężko jest mi przesiąść się na OOP.
Zwykle naukę opieram właśnie o inne, podobne rozwiązania.
Niestety w sieci są CMSy pisane obiektowo, ale te są zbyt rozbudowane aby na nich opierać naukę i ostatecznie bym tylko bezmyślnie kopiował klasy.

Kontakt: 3195122 (gg)
devnul
zacznij od nauki OOP nie na jakimś kolosie tylko od analizy dokumentacji + jakichś małych klas których w necie jest od groma i ciut ciut. To co chcesz zrobić jest całkowicie bez sensu bo chcesz napisać obiektowo bo tak i już a nie z powodu jakichś sensownych argumentów. Poczytaj o OOP i dopiero jak już będziesz miał jakąś wiedzę na ten temat to zdecyduj czy faktycznie w danym przypadku jest Ci to potrzebne czy nie.
markonix
Przymierzam się od tego od dawna poza tym zahaczyłem o OOP w C# (na uczelni).
Chce się nauczyć nie "bo tak", tylko dlatego, że jestem pewien, że mi się to opłaci.
Tak samo kiedyś pisałem bałaganiarsko, bez funkcji, a teraz żałuje tego, tak samo wiem, że kiedyś będę się bił w głowę dlaczego nie wziąłem się za OOP wcześniej.

Całe PHP opierałem właśnie o analizę kodu lepszych programistów. Tak samo chce teraz zrobić - dlatego szukam czegoś małego, łatwego do analizy, i w razie czego z numerem gg do autora.

Ps. Oferta już nieaktualna.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.