Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne][HTML][PHP]Domena tk - jak wyłączyć maskowanie url
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
djbit
Witam, założyłem domenę darmową w dot.tk: www.pzw-knurow.tk

stara domena to: www.pzwknuro.webd.pl

Jak wyłączyć maskowanie adresu Url na domenie www.pzw-knurow.tk, obojętnie co bym nie wcisnął widnieje url www.pzw-knurow.tk

Strona na domenie www.pzw-knurow.tk wyświetla się we frame

Cytat
<html>
<head>
<title>pzw-knurow.tk</title>
<meta name="description" content="pzw-knurow.tk">
<meta name="keywords" content="pzw-knurow.tk">
</head>
<frameset rows="*" framespacing="0" border="0" frameborder="NO">
<frame src="http://www.pzwknuro.webd.pl/" name="dot_tk_frame_content" scrolling="auto" noresize>

</frameset>
<noframes>
<body>
</body>
</noframes>

</html>

Może macie na to jakiś sposób?
agd555
Cóż, u mnie pokazuje się tak jak chcesz - "pzw-knurow.tk". Może wina przeglądarki, która źle interpretuje znacznik <title>? Albo to przez ramkę, w każdym razie w Google Chrome nie ma takiego problemu z tą domeną.
djbit
Źle mnie zrozumiałeś, ja właśnie chcę aby adres po naciśnięciu np.NEWS na stronie www.pzw-knurow.tk wyświetlał się adres www.pzw-knurow.tk/index.php?go=news
a teraz wyświetla się samo www.pzw-knurow.tk
agd555
Ah, jeśli chodzi Ci o to, to chyba niestety niemożliwe. To jest jedna z wielu wad ramek, nie możesz po prostu ustawić tą stronę jako domenę?
djbit
Nie rozumiem o co Ci chodzi smile.gif

przecież jest podpięta winksmiley.jpg
erix
Hmm, a nie przypadkiem trzeba było tę domenę wykupić, aby nie było ramkowania? winksmiley.jpg
djbit
Dobra jakoś dałem rade winksmiley.jpg,
wystarczyło w domenie dot.tk w ustawieniach wprowadzić adresy DNS mojego serwera i w panelu sterowania mojego serwera zaparkować domenę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.