Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1&1
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
drivexov
Witam, chciałbym poruszyć dyskusje na temat hostingu 1and1.pl, czy tylko mnie ich oferta wydaje się podejrzana? Chciałbym poznać Wasze zdanie na ten temat - czy uważacie iż korzystanie z ich oferty jest bezpieczne czy też nie?

Cytat
4.3.
Uslugobiorca wyraza zgode na to, ze 1&1 bedzie uprawnione automatycznie – bez jego uprzedniej zgody - obciazac Konto oplatami (wedlug Cennika Uslug 1&1) z tytulu swiadczenia przez 1&1 uslug dodatkowych oraz przedluzenia swiadczenia Uslug 1&1. W przypadku nie otrzymania przez 1&1 naleznego wynagrodzenia za posrednictwem Konta Uslugobiorca jest zobowiazany bezposrednio uregulowac naleznosci na zadanie 1&1.

Cytat
4.4.
Postanowienia regulaminu danej oferty promocyjnej nie wplywaja na tresc postanowien niniejszego Regulaminu. W przypadku wystapienia sprzecznosci pomiedzy postanowieniami regulaminu przedstawionej przez 1&1 danej oferty promocyjnej, a postanowieniami niniejszego Regulaminu zastosowanie znajduja postanowienia tego drugiego.
wookieb
Szczerze? Jakbyś się postarał to UKE by ich uwalił za taki punkt, ponieważ jest niekorzystny dla konsumenta. Uwierz mi UKE jest w tej dziedzinie bardzo skuteczne.
deniol13
Oni nie mają cennika to jak mogą Ciebie obciążać kosztami + nie znają twoich danych do konta bankowego (nr. konta itd.) ...
outsider
czytałem opinie nt. tego hostingu z innych krajów, i nie są one pozytywne... Pierwszy link z brzegu: http://amplicate.com/hate/1and1
Chybo
Dosyć podejrzana oferta... Tym bardziej biorąc pod uwagę, że 2 lata hosting jest 'za darmo'... Tutaj przede wszystkim ciekawe jest, że zarejestrować się i aktywować konto u nich w systemie jest łatwo, ale zakończyć współpracę - tutaj jest już nieco pod górkę.
l0ud
Nie ma żadnych problemów z rozwiązaniem umowy, która zresztą będzie automatycznie i nieodpłatnie rozwiązana po 2 latach. To że hosting jest kiepski, to inna sprawa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.