Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne][Kompletnie zielony] Terminarz sprawdzianów itp.
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Misioll
Witam chciałbym utworzyć terminarz który będzie adresowany do mojego technikum klas 1,2,3,4 .. dla każdej klasy byłby inny oraz parę użytkowników mogło by dodawać informacje w jakim dniu ma sie odbyc sprawdzian oraz z czego itp.
Chciałbym aby to wyglądało jak kalendarz chyba, że macie coś lepszego do zaoferowania, jeśli moglibyście mi to wszystko wytłumaczyć jak to zrobić oraz czy macie jakieś pomysły byłbym bardzo wdzięczny. Dodam że jestem w tym kompletnie zielony, tzn robiłem kiedyś strony w joomla ale to sie kompletnie nie umywa do tego winksmiley.jpg
Wicepsik
Poczytaj kursy php, mysql ? Bez podstaw nic nie zrobisz
Misioll
Rozumiem, czy jednak jest to trudne do zrobienia, czy długo to zajmie?
Wicepsik
Dla ciebie - tygodnie, dla osoby co się zna - parę godzin. Oczywiście to nie będzie profesjonalna robota.
Kamil Pietrzak
To juz jest jaksi miniSystem. W tym momencie w ogole nie masz pomyslu jak to zbudowac, jak pogrupowac informacje, jakie moduly napisac i jakie zaleznosci musialby wystepowac pomiedzy nimi. Nawet skladni jezyka nie znasz, tak?
zend
google calendar Ci nie wystarczy do tego?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.