Mam sobie plik mail.php który jest odwołaniem po wykonaniu maila (http://clanpl.pl/formularz).
Po wpisaniu wszystkich danych na test wyskakuje mi taki błąd:
<?php include ('ustawienia.php'); include('formularz.php'); function wyswietl_forme($komunikat='') { '#komunikat#', '#strona#', '#nick#', '#gg#', '#wiek#', '#cosodsiebie#', '#tryb#', '#mikro#' ); $komunikat, $_SERVER['REQUEST_URI'], $_POST['nick'], $_POST['gg'], $_POST['wiek'], $_POST['cosodsiebie'], $_POST['tryb'], $_POST['mikro'] ); return $formularz; } function waliduj() { if( $valid['nick'] > 0 ) { $walidacja['nick'] = $komunikat['nick']; } } if( $valid['gg'] > 0 ) { $walidacja['gg'] = $komunikat['gg']; } } if( $valid['tryb'] > 0 ) { $walidacja['tryb'] = $komunikat['tryb']; } } if( $valid['mikro'] > 0 ) { $walidacja['mikro'] = $komunikat['mikro']; } } if( $valid['wiek'] > 0 ) { $walidacja['wiek'] = $komunikat['wiek']; } } if( $valid['cosodsiebie'] > 0 ) { $walidacja['cosodsiebie'] = $komunikat['cosodsiebie']; } } return 'true'; }else{ return $walidacja; } } // Dzia?anie if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')) {// wej?cie postem $walidacja = waliduj(); if ($walidacja == 'true'){ //poprawnie wype?niony formularz if(mail($adres_odbiorcy,"=?UTF-8?B?".base64_encode($_POST['nic'])."?=","Od: ".$_POST['nick']."<pre>".$_POST['gg']."</pre>","<pre>".$_POST['tryb']."</pre>","<pre>".$_POST['mikro']."</pre>",$_POST['wiek'].$_POST['cosodsiebie']."\r\nContent-Type: text/html; charset=utf-8")){ //sukces print ' <div id="sukces"> <p>'.$komunikat['sukces'].'</p> </div> '; }else{ //bl?d serwera print ' <div id="blad"> <p>'.$komunikat['fail'].'</p> </div> '; } }else{ //b??dna walidacja $blad_walidacji = $walidacja; $blad_walidacji = ' <div id="blad"> <p>'.$komunikat['blad'].'</p> <ul> '; foreach ($walidacja as $wpis) { $blad_walidacji .= '<li>'.$wpis.'</li>'; } $blad_walidacji .= ' </ul> </div> '; } }else{ // nowe wej?cie } ?>
Mógł by mi ktoś napisać co jest źle ?